Καλως ήρθατε στο ιατρείο του
Δρ. Παπαδόπουλου.

Έχουμε χρόνια εμπειρίας στην πλαστική χειρουργική

Υπηρεσίες Ιατρείου

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το ιατρείο μας.

Fractional needleling RF

Μια καινούργια μέθοδος αναπτύσσεται τελευταία στην αισθητική χειρουργική υποσχόμενη καλά αποτελέσματα, στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, στο πρόσωπο και το σώμα. Η μέθοδος στηρίζεται στην αρχή της επούλωσης ενός τραύματος, που σημαίνει δημιουργία


Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό είναι ένα υλικό το οποίο είναι απορροφήσιμο και απόλυτα συμβατό με το ανθρώπινο σώμα μη οργανικής προέλευσης και χρησιμοποιείται για την βελτίωση των ρυτίδων των δερματικών βλαβών, των ουλών και της γενικής εικόνας του δέρματος μέσω της μεσοθεραπείας. Εννίεται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας στα σημεία που θέλουμε να διορθώσουμε.

Erbium & Fraction

Οποιαδήποτε μορφή δερμοαπόξισης και θερμικού peeling αντικαθίσταται πλέον από το Fraction το οποίο εφαρμόζοντας υψηλή ενέργεια απόλυτα ελεγχόμενης ακτίνας lazer επιτυγχάνει την απομάκρυνση της ανώτατης στιβάδας της επιδερμίδας αναγκάζοντας τον οργανισμό να παράγει καινούργια.

LPG

Καινούργια τεχνολογία που καθιστά εφικτή την απόλυτα ελεγχόμενη λεμφική παροχέτευση σε περιοχές του σώματος με αυξημένη περιεκτικότητα λίπους (κυτταρίτιδα) χωρίς ταυτόχρονα να έχουμε πρόβλημα χαλάρωσης του δέρματος. Πρόκειται για μια μορφή ηλεκτρονικού μασαζ. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα όταν εφαρμόζεται συνδυαστικλά με το accent.

Φωτοανάπλαση

Φωτοανάπλαση Οι πανάδες και τα σημάδια της φωτογήρανσης της επιδερμίδας είναι δυνατόν να μειωθούν έως και να εξαληφθούν μετά από 4 – 5 συνεδρίες με την μέθοδο της φωτοανάπλασης. Μόνος περιορισμός είναι η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο τον πρώτο καιρό καθώς και η χρήση ισχυρής αντιηλιακής προστασίας.

Botox & Fillers

Στις μέρες μας φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις "ασθενών" και γιατρών, μέθοδοι, που αφ ενός μεν είναι γρήγορες στην εφαρμογή και εφ' ετέρου δεν απαιτούν μεγάλα διαστήματα αποθεραπείας. Οι μέθοδοι αυτοί δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις χειρουργικές μεθόδους αποκατάστασης, όπως για παράδειγμα την ρυτιδοπλαστική.

Λίγα λόγια για εμάς

O πλαστικός χειρουργός Παπαδοπουλος είναι πτυχιούχος Ιατρικής O πλαστικός χειρουργός Παπαδοπουλος είναι πτυχιούχος ΙατρικήςO πλαστικός χειρουργός Παπαδοπουλος είναι πτυχιούχος ΙατρικήςO πλαστικός χειρουργός Παπαδοπουλος είναι πτυχιούχος ΙατρικήςO πλαστικός χειρουργός Παπαδοπουλος είναι πτυχιούχος ΙατρικήςO πλαστικός χειρουργός Παπαδοπουλος είναι πτυχιούχος ΙατρικήςO πλαστικός χειρουργός Παπαδοπουλος είναι πτυχιούχος Ιατρικής

Επικοινωνία

Επικοινωνιστε μαζι μας μέσω της παρακάτω φόρμας.