Φλουοραγγειογραφία

Δυναμική εξέταση, με χρήση σκιαγραφικού, του αγγειακού δικτύου του αμφιβληστροειδή και ανωμαλιών του.

Μελέτη γλαυκώματος

Έλεγχος ενδοφθάλμιας πίεσης και βιομικροσκοπηση του οπτικού νεύρου και του πρόσθιου ημιμορίου.

Wave Front

Έλεγχος για σύνθετες διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού.

Το ιατρείο είναι πιστοποιημένο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση και συνταγογραφεί μέσω του www.my-medical.gr

Για το ιατρείο μας.

Κατά την επίσκεψή σας στο ιατρείο καλό θα είναι να φέρνετε πάντα μαζί σας τα γυαλιά σας, τα ονόματα όλων των φαρμάκων που παίρνετε, ακόμη και για μη οφθαλμολογικές παθήσεις, τα κολλύριά σας, καθώς και όποιες προηγούμενες οφθαλμολογικές ή αιματολογικές εξετάσεις έχετε κάνει. Το ιατρείο είναι πιστοποιημένο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Παρακαλούμε να φέρνετε πάντα μαζί σας το βιβλιάριό σας και το ΑΜΚΑ σας.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Χειρουργικές Πράξεις

Το ιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο αριθμός των επεμβάσεων που διενεργούνται ετησίως ανέρχεται στις 100 περίπου και περιλαμβάνει μεγάλες εξειδικευμένες εγχειρήσεις όπως αφαίρεση καταρράκτη με φακοθρυψία μικρής τομής, αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, ελάχιστα επεμβατική υαλοειδεκτομή, μεταμόσχευση κερατοειδούς, γλαύκωμα, στραβισμό κλπ, καθώς και μεγάλο αριθμό ενδουαλοειδικών εγχύσεων και μικρότερες επεμβάσεις όπως βλεφαροπλαστικές, πτερύγιο, χαλάζιο κλπ.

Καταρράκτης

Ο Καταρράκτης είναι η κατάσταση κατά την οποία ο κρυσταλλοειδής φακός του οφθαλμού χάνει την διαφάνεια του. Οι καταρράκτες διαιρούνται σε συγγενείς και επίκτητους και συχνότερος επίκτητος είναι ο γεροντικός καταρράκτης.

Στραβισμός

Η χειρουργική μέθοδος και ο χρόνος που θα εκτελεστεί η εγχείρηση εξαρτώνται από το είδος του στραβισμού. Η απόφαση της επέμβασης λαμβάνεται από εξειδικευμένους ιατρούς που έχουν την ευθύνη του ορθοπτικού τμήματος.

Διαθλαστικές Επεμβάσεις

Ενήλικες (18 ετών και άνω), οι οποίοι δεν έχουν κάποιο σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα, μυωπία έως 12 διοπτρίες, υπερμετρωπία έως 6 διοπτρίες, αστιγματισμό έως 6 διοπτρίες.

Αντιγλαυκωματικές Επεμβάσεις

Ο κερατοειδής χιτώνας του οφθαλμού αποτελεί το πρόσθιο εξωτερικό τμήμα του βολβού, ορατό με γυμνό οφθαλμό, η φυσιολογική διαύγεια του οποίου είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική όραση.